Més de 30 anys d'història

Atenció al client

La nostre preocupació per atendre eficientment els nostres clients es concentra en una red de més de 1000 punts de venta ROMMER per tot ESPANYA i 100 serveis tècnics que cobreixen tot el territori. veure mapa

Fa més de 30 anys que Euro-Saime, S.A. ofereix al mercat de electrodomèstics de línia blanca, els seus productes sota la marca ROMMER, que es caracteritza per una excel·lent relació qualitat-preu.

Els nostres productes

La nostre filosofia es basa en conèixer a fons el us que les persones fan dels electrodomèstics, amb el fi d’oferir les prestacions necessàries que cada usuari necessita.  
Actualment sota les marques: ROMMER / VANGUARD I EUROTECH, ofereixen una gama completa de línia blanca, composta de Rentadores, Secadores, Rentaplats, Frigorífics, congeladors, Combis, cuines, Campanes extractores, Calentadors elèctrics y petits electrodomèstics.
 Els nostres productes, compleixen amb les certificacions energètiques: A+, A++ i A+++. Sempre amb la filosofia de crear electrodomestics que siguin de baix consum energètic.
Gracies a la ultima tecnologia NO-FROST, aconseguim una millor conservació d’aliments, i mitjançant la descongelació automàtica un major estalvi d’esforç i temps.
 Amb rentat completem una gama que s’adapta a tots els consumidors. Començant per la rentadora electrònica de 5kg A++ fins la rentadora digital de 9kg A+++.
Pel que fa a les Secadores a més de contar amb una gama complerta d’evaporació, disposem de models de condensació que ens permeten instal·lar la secadora a qualsevol lloc, sense necessitat de disposar d’una sortida d’aire.
Amb cocció disposem de cuines de gas natural o Butá. Models INOX i Blancs, amb porta bombones o sense. Forns elèctrics Classe A, Encimeres de gas amb vàlvula de seguretat.
Tots els productes cumpleixen amb les normatives Europeas: EMC (Electromagnetic compatibility), LVD (Low voltage directive), ROHS (Restriction of Hazardaus Substances)